IINA KUU JULKAISUT

Seuraa Spotify    YouTube

Morsiamen laulu

Debyytti single 

Iina on ehdolla Morsiamen laululla FinnRadioFM vuoden 2019 Pop-artistiksi. Äänestyksen tulokset julkaistaan joulukuun lopussa.

"Morsiamen laulu" ei yllättäen kuitenkaan saanut alkuaan varsinaisista häistä. "Kirjoitin tämän kappaleen tyttärelleni hänen, ja hänen kumppaninsa vanhojenpäiväkuvan innoittamana. Mukaan on siis sekoitettu ripaus fiktiota, hyppysellinen faktaa, roppakaupalla tunteita ja vähän unelmiakin", kertoo Iina Kuu.

Morsiamen laulu menestyi FinnRadioFM kesän Top10 listalla pysyen siellä juhannuksesta viikolle 31, eli listan loppuun.
Jatkona hän vieraili saman kanavan syksyn TOP20 listalla täydet 8 viikkoa.

Radio Suomi -Södertäljen TOP20 syyskuu, kappale saavutti ensimmäisen sijan.
Syyskuussa Iina vieraili myös Lähi Radio Helsingin vieraana ohjelmassa "Vaunu ilman kuljettajaa", jossa hän soitti livenä kitaransa kanssa omia säveltämiä kappaleitaan.

Morsiamen Laulu Spotifyssa

Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Iina Kuu julkaisi perjantaina 14.6.2019 debyyttisinglensä "Morsiamen laulu".

Syksyllä 2016 Iina Kuu teki ison päätöksen lähteä tavoittelemaan "kuuta taivaalta". Hän päätti toteuttaa haaveensa ryhtyä lauluntekijäksi. Monien vaiheiden kautta hän tavoitti viimein "Kuunsa" julkaisemalla debyyttisinglensä "Morsiamen laulun" 14.6.19. 

"Haluan joskus aikanaan ummistaa silmäni viimeisen kerran tietäen saaneeni elämältäni kylliksi, jotta ei tarvitse katua elämättä jätettyä elämää.

 Iina Kuun säveltämä ja sanoittama, sekä yhdessä tuottaja Jukka Ruostilan kanssa toteutettu kappale kertoo nimensä mukaisesti hääjuhlan tunnelmista. Mikä sen osuvampi laulun aihe tähän aikaan kesästä!

Tarinoita

Toinen single 


"Olen sellainen tarkkailija ja sivusta katsoja. On kiehtovaa istua puistonpenkillä ja katsella ohikulkevia ihmisiä ja pohtia heidän elämäntarinoitaan.", kertoo Iina. "Jokaisen ihmisen tarina on laulun arvoinen. Jokainen kohtaaminen on arvokas ja jättää meihin lähtemättömän muistijäljen. Haluan kunnioittaa näitä tarinoita tekemällä niistä lauluja, joissa on ripaus faktaa, fiktiota, unelmia ja oivalluksia" Iina jatkaa.

IINA KUU JULKAISI SINGLEN "TARINOITA" 8.11.2019Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Iina Kuu julkaisi perjantaina 8.11.2019 singlen "Tarinoita".

Nyt julkaistu "Tarinoita" on Iina Kuun itsensä säveltämä ja sanoittama. Jukka Ruostila on toiminut sovittajana ja tuottajana.

Kappale on tunnelmallinen ja syvää luotaava kurkistus Iinan ajatusmaailmaan ja profiiliin lauluntekijänä. Sen rauhallinen rento tunnelma vie meidät puiston laidalle pohtimaan elämää ja sen tarkoitusta.

"Tarinoita" on soinut  FinnRadioFM Top20 listalla 5 viikon ajan viikosta 48 lähtien. Sekä ehdolla Radio Suomi Södertäljen Joulukuun Top10 listalle, jonka tulokset ratkeavat joulukuun lopussa.

Tarinoita Spotifyssa

Kaipuuni helinä

Kolmas single

Vaikka Iina astui valokiilaan vasta viime kesäkuussa, on häntä myös ehditty haastattelemaan eri radiokanaville, puhumattakaan hänestä tehdyistä lehtijuttuista ja podcaseista.

Iinan singlet ovat soineet eri radiokanavilla mm. Radio Pooki, Sun Radio, SSS-Radio, FinnRadio.FM, Radio Soi, Radio Suomi Södertälje ja Radio Hulabaloo.

Ne ovat pärjänneet hyvin myös kanavien listaäänestyksissä. Esimerkiksi FinnRadio.FM kanavalla molemmat kappaleet viipyivät maksimin 8 viikkoa Suomi Soi Top20 listalla ja Radio Suomi Södertäljessä, molemmat singlet olivat kahdesti ensimmäisellä sijalla TOP15 äänestyksissä. FinnRadio.FM vuoden 2019 Suomi-Pop-artisti äänestyksessä Iina äänestettiin Morsiamen laululla 7. sijalle.


IINA KUUN KOLMAS SINGLE, "KAIPUUNI HELINÄ" ILMESTYI 28.02.2020

Tamperelaisen laulaja-lauluntekijän Iina Kuun kolmas single, Kaipuuni helinä, näkee päivänvalon 28.02.2020. Poiketen hänen edellisistä kappaleistaan, Morsiamen laulu ja Tarinoita, tämä single julkaistaan pelkästään sähköisillä jakelualustoilla.


Syksyllä 2016 Iina Kuun tekemä iso päätös lähteä tekemään musiikkia ja tavoittelemaan "kuuta taivaalta" on kantanut hedelmää.  Iina on lennähtänyt kuin raketin voimalla tuoreiden musiikintekijöiden taivaalle ja ihmisten sydämiin.


Nyt julkaistava "Kaipuuni helinä" on Iina Kuun omaa käsialaa. Jukka Ruostila on toiminut kappaleen sovittajana ja vastaa myös kappaleen studiotuotannosta.
Kappale on tuttuun Iinamaiseen tapaan hyvin tunnelmallinen ja herkkä. Sen rauhallinen kaihomielinen melodiakulku keinuttaa mukaansa tällä kertaa bossanova-rytmillä kaipauksen ja rakkauden alkulähteille.

"Joskus sanottiin, ei saa luottaa unelmiin. Jos vain pelaa varman päälle, eipä joudu vaikeuksiin..." 

laulaa Iina Kuu laulussaan. Hän jatkaa samaan hengenvetoon, ettei aio luovuttaa ja kadottaa unelmiaan. Tämän Iina on todistanut myös omassa elämässään. Rohkean askeleensa myötä hän on päässyt mukaan musiikin pyörteeseen eikä loppua näytä tulevan. 

"Lisää on tulossa, sillä loppuvuoden julkaistavat kappaleet on jo valittu"Kaipuuni Helinä (ISRC FI-IKU-20 00001)
julkaisupäivä on 28.02.20 ja on saatavilla yleisimmistä streemaus-palveluista. Kaipuuni Helinä Spotifyssa

Onnellinen

Neljäs single

Iina Kuun Onnellinen ilmestyy 15.5.20

Iinan debyytti-singlen, Morsiamen laulu, hääteema saa jatkoa tälle kesälle uudella kappaleella.

Tässä järjestyksessä neljännessä julkaisussa tamperelainen sinihiuksinen lauluntekijä jatkaa persoonallista ja tunnelmallista tyyliään nojaten puoliksi suomalaiseen iskelmän perintöön, mutta toiseen puoleen hän tuo mukaan raikkaita elementtejä jousisoittimista ja kuorolaulusta.

Kappaleen sanoitus tuo miltei käsin kosketeltavaksi ne hääparin pakahduttavat onnen tunteet tuona tärkeänä päivänä.

Kuten edellisetkin julkaisunsa, myös "Onnellinen" on sanoitukseltaan ja säveleltään Iinan käsialaa. Sovituksesta ja studiotyöstä vastaa Jukka Ruostila.


ONNELLINEN (ISRC FI-IKU-20 00002)
julkaisupäivä on 15.05.20 ja on saatavilla yleisimmistä striimaus-palveluista. Onnellinen Spotifyssa

Vuoden aikana on tapahtunut paljon.

Iinan singlet ovat soineet edelleen eri radiokanavilla mm. Radio Pooki, Sun Radio, Järvi Radio, Lähiradio Helsinki, SSS-Radio, FinnRadio.FM, Radio Soi, Radio Suomi Södertälje ja Radio Hulabaloo.

Häntä myös ehditty haastattelemaan eri radiokanaville, puhumattakaan hänestä tehdyistä lehtijuttuista ja podcasteista. Julkaistut kappaleet ovat sijoittuneen radiokanavien top10 äänestyksissä.

Ihmisen Lapsi

Viides single

Ihmisen Lapsi (ISRC FI-IKU-20 00003) julkaisupäivä on 28.08.20 ja on saatavilla yleisimmistä striimaus-palveluista.
Sävel ja sanat Iina Kuu
Sovitus ja tuotanto Janne Aaltonen

Ihmisen Lapsi Spotifyssa

IHMISEN LAPSI"
ilmestyy 28.8.20 

Kuun monet kasvot

Jotta elämä ei olisi pelkkää kaunista tarinaa ja onnellisia häälauluja, täytyy välillä mennä synkällekin puolelle.

Samuel Aalto alias Janne Aaltonen sovitti Iinan aiemmin tekemän kappaleen, Ihmisen Lapsi. Hän vei Iinan genre-loikalle modernimman popin suuntaan lisäämällä sovitukseen hieman groovimpia aineksia. Näin sai alkunsa tämä tamperelaisen lauluntekijän viides single.

Kappaleessa on mukana tuttua tunteellista Iinaa ja syvällistä pohdintaa elämästä. Mutta tällä kertaa elämää ei katsota pelkän onnellisuuden ja kaihoisan kaipuun kautta, vaan mukaan otetaan rosoisiakin elementtejä. Iina johdattaa meidät asfalttiviidakkoon kylmien neonvalojen loisteeseen. Laulun sanoissa hän pohtii elämässä selviytymistä silloin kun kaikki näyttää toivottomalle. 

Copy Right:Iina Kuu                                          Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita